Анти-Свети Валентин: 5 причини да пропуснете деня на любовта

Забравете за 14 февруари! Има повече от една причина да кажете „Не!” на Купидон и да пропуснете Свети Валентин като цяло.

 

1. Ресторантите ще бъдат резервирани

 

Сериозно ли искате да се борите за резервация в ресторант, където сервитьорите ще тичат насам-натам, депресирани, че са на работа на този празник, вместо да са у дома на чаша вино? Пропуснете скъпата вечеря. Може да отидете на ресторант всеки друг ден от седмицата.

 

2. Изхарчили сте всички пари по коледните и новогодишните празници

 

Ако през декември се изхарчили много средства, през януари и февруари трябва да ограничите разходите си. Ако все още сте във финансова криза, защо тогава да харчите повече пари, само защото всички тръбят наоколо, че това е „голям” празник?

 

 

Тази година решете като двойка да спестите, вместо да харчите и намерете нещо безплатно за правене… И все пак най-вероятно ще си подарите подаръци, които никога няма да ползвате.

 

3. Има 364 дни, за да покажете любовта си

 

Вижте още: Обичай и през другите 364 дни

 

Защо да има само един ден, предназначен да покажете любовта си към някого и колко много означава той за вас? Тази година си обещайте да бъдете по-любящи и по-романтични през всеки ден от годината, а не само на 14 февруари. Това ще ви помогне да подобрите връзката си.

 

4. Не всеки е част от двойка

 

Покажете малко солидарност към своите необвързани приятели, като кажете „не” на Свети Валентин тази година. Не всеки иска да гледа щастливи двойки, които се държат за ръце и подаряват един на друг скъп шоколад. Вместо това си направете „Анти-Свети Валентин” парти и поканете всичките си приятели – както обвързаните, така и необвързаните. Ще бъде по-забавно, отколкото да чакате на опашка в препълнения ресторант или по-лошо – да подарите картичка вместо подарък в последния момент.

 

 

5. Картичките за Свети Валентин са най-лошото

 

Чели ли сте картичка за Свети Валентин написана в последния момент? Те са неоригинални, безинтересни и наистина не могат да обобщят взаимоотношенията ви в няколкото зле написани думи. Затова забравете за картичките, а вместо това пишете любовни бележки на своя любим, във време, когато той няма да очаква. Например във всеки друг ден, но не и на празника.

Добави коментар