Алкалната вода – незаменим помощник за новородени

Информацията е предоставена от Гергана Генова – представител на вода KanGen 

 

Когато в дома се появи новородено, всяка помощ е от съществено значение. Но има едно нещо, което ще ви улесни максимално, без допълнително време и усилия – алкалната вода.

 

Канген вода е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя отлично хидратира и алкализира организма и го пречиства дълбоко от опасните свободни радикали, токсини и всякакви вредни вещества. Тя се произвежда от специален апарат, който първо филтрира чешмяната вода, след което я йонизира чрез процеса на електролиза, който разделя водата на алкална и киселинна. Йонизаторът променя чешмяната вода в алкална, питейна вода, почистена от хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси.

 

В нея се запазват всички полезни минерали, от които човешкото тяло има нужда.

 

Макар и да не е подходяща за директна консумация в големи дози за деца до 2-годишна възраст (защото организмът им, както и кърмата, са алкални), вода с високо pH може да послужи в редица направления в домакинството, както и в периодите на захранване. Особено подходящо е, ако си осигурите вода Канген, чието pH може да се регулира.

 

От една страна може да се прибавя вода с pH 9.5 към адаптираното мляко. Това помага за успокояване на коликите. Когато се стигне до захранването – алкалната вода доказано премахва химикалите от плодовете и месото, които трябва да престоят в съд с вода с Ph 11.5 поне половин час. За максимални резултати – накиснете преди това за малко в силно кисела вода с Ph 2.5, за да дезинфекцирате.

 

Тази вода е огромен „помощник“ при грижата за новородено и като цяло при грижата за деца, понеже с нея се почиства дома без използване на химия и препарати, измиват се изключително обилно хранителните продукти, като дори се извличат вредни съставки и пестициди.

 

Освен при храната, може да се използва и при прането на изцапаните дрешки, като отново водата трябва да е вода с pH 11.5 . Материи, третирани с такава вода, не дразнят кожата.

 

За повече информация за Канген водата се обръщайте към: Канген вода ЕООД

 

Добави коментар